BEN ASHAARI dan WEECLICKS

20 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS

Ni segmen khas dari Ben Ashaari. Segmen ini sudah pun ditutup jam 5pm tadi...

Untuk menjawab soalan ke-2 ( Kenapakah Anda Nak Menjana Pendapatan Melalui Internet Ini ?)

Jwpn:
Siti nak menjana pendapatan sebabnya sekarang ini Siti sudah berhenti dari bekerja.

Nak dapatkan duit poket sendiri, lepastu nak beli mesin jahit tepi dan mesin jahit biasa...
InsyaAllah ada rezeki, boleh mula menjahit... Sambil jaga anak dua orang di rumah ni, dapat juga raih duit poket saling membantu meringankan bebanan suami.

Okaylah, pada rakan-rakan yang tiada belog tetapi mahu nak join, tarikh tutup nya adalah pada 30/5/2013.

Cepat Cepat Cepat... Cuma klik je pada nama mr.Ben atas nu untuk penerangan lanjut...

Try lah, mana tahu rezeki anda... InsyaAllah.

Khadijah Firdaus
Superjo...Supermen...
Sudah baco...Harap komen...

33 comments:

  1. salam ziarah. join jugak segmen ni. jemput lerr datang sini pulak yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  2. PCB singgah dari segmen yang sama

    http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah di PCB kembali.. terima kasih

      Delete
  3. Wah...nice punye jawapan
    moga dimurahkan rezeki sis dlm berinternet
    setiap usaha pasti membuahkan hasil

    http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    FOLLOWER KE 49
    JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih follower 49.. blog yumida comel pinkish.. thanx u dear

      Delete
  4. All the best ye,
    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    semoga tercapai hajat tu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. u pun sama.. moga hajat impian u tercapai...

      Delete
  5. dr segmen yg sama
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-khas-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  6. bagus la akak ni...
    cari side income sbb nk beli mesin jahit
    dan boleh la menjahit baju anak-anak..
    tak yah g tempah2 kan..hihi
    nanti, leh la amik side income utk ambil tempahan menjahit..hihi..

    sis..jom pakai premium beautiful...walaupun duduk kat rumah je, msti le kene jage luar dan dalam..utk ur husband juga..bertambah harmoni rumah tangge tau..yg longgar2 tu sume, boleh ketat balik tau... ;)


    http://nizamk.blogspot.com/search/label/premium beautiful


    http://nizamk.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dear... i pakai fangnaier... belum mampu miliki pb secara cash :D thanx dear following us

      Delete
  7. sama lah..join jugak..


    jawapan tu lebih kurang..tapi saya lebih ke arah mata duitan sikit..hehehee


    slm perkenalan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... jujur. follow u back.. keep on writing

      Delete
  8. Dari segmen sama...salam pkenalan :)

    http://blogofelih.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. follow u back... menanti post2 yang menarik dari tboe

      Delete
  9. pada semua rakan-rakan belog saya yang baru... seronok dapat jumpa uolls... keep sharing and following.. neskopi follows uolss too...

    thank u... thank a lottt

    hmmm... takpat nak reply atas post korang... tak tahu kenapa... klik 'reply' nothing happen

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah okay.. template problem rupanya.. :D

      Delete
  10. Salam..Zai singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. follow u back... u study dimana dear?

      Delete
  11. datang dari segmen yg sama ~ done follow here ~ :)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  12. jaa datang dari segmen yg sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    salam perkenalan dari jaa. :)

    ReplyDelete
  13. slm ptg yg ceria.dr segmen yg sama.Gigil jari nak bw laju2 ni.All the best,ye!

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  14. dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 60. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  15. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete