Hadiah Mega Gila Seterusnya Dari Neskopi

29 April 2013

jom havoc kan line neskopi!

Tajuk pun dah gila kan... memang mega gila ah... hihihi...

Kami bukan orang gila...
dan kontestan serta hadiah pun bukan lah syaratnya kena jadi gila...

Cuma hadiahnya bernilai besar... Besar Gila... Segmen khas yang bermula dari fasa pilihan RAYA ke hari RAYA 2013... hehe...

Siti rancang nak beri hadiah pertama RM150, kedua RM50 dan seterunya TOP UP RM10 bagi 10 orang pemenang... tapi bukan sebiji kereta taw!

Amacam? kawan-kawan nak join? ada respon baik, Siti on... hehehehe... ajak rakan-rakan lain komen bawah ni sekali taw... Neskopi sangat mengalukan rakan-rakan jika nak wat special post tentang ni dalam belog sendiri...

Hadiah Tempat Pertama akan diberikan pada Hari Raya Pertama... InsyaAllah...

Time raya dapat sampul raya... Syiok nyak! :D

Pada yang nak join bersama untuk menaja hadiah dalam segmen Neskopi Mega Gila, boleh pm di fb Siti...

Kalau rakan-rakan ada kenal mana-mana kenalan yang boleh support hadiah... boleh ajak dia ke Neskopi ye... Jumpa lagi...

Selamat berpilihan Raya bagi Muslimin...

dan undilah dengan bijak bagi non-muslim...

Khadijah Firdaus

7 comments:

  1. wahhh..besnye..klau senang, insyaAllah akan join..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah sesuai dengan hadiah... hehehe

      Delete
  2. waa nak sponsur tapi bole spunsur top up je ..

    jom tolong komen di entry sya , sya masuk contest komen terbanyak :)

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  3. nak join jgk sponsor shawl boleh..
    menarik ni :)

    ReplyDelete
  4. haa best tuhh! sy pun nk jd sponsor. sponsor topup boleh? xpun keychain ke.. ape2 cari sy kt cni. ziqanuar.blogspot.com :))

    ReplyDelete