Kaki Bilal Melepuh

21 April 2013

siannye...

Siti tak tahu apa sudah jadi dengan kaki kiri Bilal ni...
macam melepuh... angkara semut tonggek ke?

Semalam di kampung, mak tok dia perasan...

Besok kena pergi klinik staff...

Kaki dah lah gemok berlipat...
Belah lipat tu nampak lebih terok...

Hari Isnin, Abi dia ada appoinment dengan Client kanak-kanak di Hospital...
Tak dapat nak temankan Bilal ke klinik...

Siti kena pergi dengan Ahmad... Bilal, sabar ye...

Khadijah Firdaus
Superjo...Supermen...
Sudah baco...Harap komen...

7 comments:

  1. shiannye bilal.. maklang x sempat jumpe bilal smlm.. maktok ade ckp psl kaki bilal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... maklang kemana semalam?

      Delete
  2. kulit dia elergic ker....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tadi jumpa doc... katanya elergi... ntah... mungkin sebab air kuarters ni kotor kot... semenjak 3 minggu ni air semakin teruk.. keruh gitu... Allahua'lam

      doc beri ubat sapu je...

      Delete
  3. kesiannya bilal. saya doakan bilal cepat sembuh. sis elakkan dia dari berpeluh. mungkin boleh letak bedak kanji ubi tu...saya xingat pula brand apa..nnti lah saya recall kan..heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dear.. tak silapnya brand anakku ade... pureen kanji dan alken kanji ade kot... dulu ade dapat gift... rasanya dah bagi mama...huhu

      Delete