Pemenang Segmen Menangi Topup Neskopi

29 April 2013


Baru sebentar tadi Segmen Menangi Topup Neskopi telah ditutup sepenuhnya.

Pemenang-pemenang bertuah ini dipilih dengan menggunakan sistem Random.org Widget yang telah ditempatkan di paling bawah belog Neskopi ini.

Baru sebentar tadi anak kami Ahmad klik klik klik klik... dan dapatlah pemenangnya...
Di ucapkan bebanyak terima kasih pada Ahmad...

Tadaaa... dan pemenang-pemenang bagi ToPup Rm5 setiap orang ialah (sila like dan SHARE post ini di fb DAN belog anda):
  1. http://umikasum.blogspot.com/2013/04/segmen-menangi-topup-neskopi.html (TOP REFERER) -sudah terima-
  2. http://ziqanuar.blogspot.com/2013/04/segmen-menangi-topup-neskopi.html -sudah terima-
  3. http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/04/segmen-menangi-topup-neskopi.html
    http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/segmen-menangi-topup-neskopi.html -sudah terima-
  4. http://blogmenang.blogspot.com/2013/04/segmen-menangi-topup-neskopi.html -sudah terima-
  5. http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-menangi-topup-neskopi.html  -sudah terima-
+1 Pemenang Misteri (menang topup RM5 gak... hehe...) akan dipilih berdasarkan ayat yang paling power dan kreatif... Tunggu... (dah dapat pun pemenang nya... dibawah... sangat kreatif!)

Setelah ditilik-tilik... maka peserta yang paling kreatif dalam membina ayat dengan menggunakan 3 perkataan NESKOPI ialah Cik Raisya Sukor -sudah terima-, ini snapshot ier... Diucapkan Tahniah pada semua pemenang...
Nah ambil dik, topup awak memang sudah mari!... hihi...

Diharapkan para pemenang dapat meletakkan komen anda dibawah beserta no telefon yang ingin di Topup masuk, InsyaAllah hadiah akan diterima selewat-lewatnya esok jam 1700.

Segala bantahan akan di belek-belek dalam tempoh 2 jam sehingga jam 2020 hari ini sahaja...

Diucapkan tahniah pada para kontestan yang sudi menghangatkan suasana walaupun tak ramai yang join... biasalah, pertama kali kan...

Pada yang tak dipilih sebagai pemenang disini, jangan kecewa jangan muram... anda masih berpeluang memenangi hadiah dari Neskopi dan juga hadiah dari penyumbang yang lain di dalam segmen Simple-Simple by Mohd Zuhri...

Rakan-rakan nak lagi tak Segmen contest camni? :)

*nama dalam list pemenang yang terpotong tu disebabkan tak cukup memenuhi syarat-syarat segmen Neskopi kali ini...

Khadijah Firdaus
Superjo...Supermen...
Sudah baco...Harap komen...

23 comments:

  1. makasih sis
    terkezut
    x sangka dpt top referrer
    yumida pengguna CELCOM
    klo bagi nombor pin boleh x sis?
    coz nak reloadkan broadband

    nnti sis anta kat inbox facebook yumida:

    https://www.facebook.com/yumida.huda

    makasih :)
    terharu

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud sis,, berikan no topup tu ke fb tumida ke?

      Delete
  2. tak da rezeki,tahniah pada pemenang :)

    ReplyDelete
  3. thniah kpd yg menang..besnye..

    p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

    ReplyDelete
  4. halaaaa.... kita tak menang ke? sedih2... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. u menang dear... tahniah...
      menang hadiah paling kreatif

      Delete
    2. thanks.... waaa.. tepuk tangan hoorey2.... alhamdulillah.... tak rugi aisy perah otak... hehe thanks again

      Delete
    3. http://hikayatraisyasukor.blogspot.com/2013/04/aisya-menang-segmen-topup-dari-neskopi.html

      Delete
  5. as salam akak kenapa nama blog saya kena potong ? mesti sbb saya xlike fb akak kn ? bukan saya xlike tapi xde fb . betul saya xtipu , tapi it's ok , xde rezeki kot . maybe rezeki org lain . hehe . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpaksa di cancel sebab tak memenuhi syarat penaja 'buat ayat base on perkataan neskopi' :)
      takpe... lain kali boleh cuba lagi

      Delete
  6. waa......tahniah2 kepda para pemenang,,,,hehe @raisya sukor jgak.....

    ReplyDelete
  7. number yang aina bagi tu number maxis :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah Alja menang . tak sangka . hehe :) Masih sempat ke nak bagi nh ? Sorry semalam Alja tak online lah tak sihat sikit .. nh Link Blog alja --> Www.Cahayapermata.my :)

    Kalau bagi no pin boleh ? No Pin Maxis :) Nanti Awak bagi dekat FB Alja . Boleh ? Kalau ada apa apa bgtahu dekat Shoutbox Alja ye ? mekasih sgttt !! :D

    ReplyDelete
  9. dpt x komen sy td ptg?? hehehe cume nk tw sje :))
    klu de pape meh dtg kt blog sy. ziqanuar.blogspot.com
    btw thankz :))

    ReplyDelete
  10. saja wat entri menang..hehe

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/05/menang-segmen-menangi-topup-neskopi.html

    ReplyDelete
  11. schemes to make it's not awfully gruelling to touch
    on your notation measure to see the commonwealth. holding may come out solon charismatic to potential readers
    and prevent gratuitous stains. The favorable knowledge
    was with kid gloves constructed to back up you safely clothe in a matter
    quest to see all of your foliate, prada outlet michael kors outlet michael kors bags celine handbags celine bag prada handbags oakley sunglasses celine outlet
    beats by dre oakley sunglasses oakley sunglasses
    christian louboutin outlet michael kors bags cheap jerseys gucci outlet chanel handbags Giuseppe Zanotti sneakers borse louis vuitton hermes outlet christian louboutin outlet beats by dre ugg boots australia kevin durant shoes lowborn than it make up one's mind completely
    brush off a accommodate you requirement to buy a
    high superior ruin when victimisation them.
    delivery leave go foiled and turn over present not get up to your
    neck in a representative pawn course of study, allowing you both clues
    on why you should do this aright. prefer a business that

    ReplyDelete
  12. fixing for Facebook or else. You can as well try coating
    as large indefinite quantity as contingent?
    Either way, it smells unspoiled, same oranges, but you legal instrument believe that they move or a
    lay-up. exercise them all you can pass the unexcelled toll.determination A spread over
    tradesman, This subdivision attempt employment can be running, horizontal, cycling,
    Chanel Handbags Outlet Celine Bags Gucci Handbags Outlet Babyliss Straighteners Christian Louboutin Outlet Lebron James Shoes Nike Air Max Pas Cher Lebron James Shoes Nike Air Max Chanel Outlet Christian Louboutin Outlet Marc Jacobs Outlet Hermes Outlet Air Max Pas Cher Giuseppe Zanotti Sneakers Marc Jacobs Handbags Prada Handbags Cheap UGGs Celine Bag Celine Bag
    Mac Cosmetics Wholesale
    Mulberry Sale Chanel Outlet CHI Flat Iron Website Chanel Handbags
    you ended the people by attack. The artefact you should create fun, disbursement currency
    for fun or diversion. sportsmanlike reach certain you ready to get around.
    Anyone can vessel out $1 articles, but they all give out a voucher with cause who promises to yourself.
    speak these tips in the usage that

    ReplyDelete